Voor 4 porties:
🌱 Ingrediënten
- 25 gr vanillepudding mix (die van Imperial is vegan)
- 50 gr suiker
- 250 ml melk
- Ong 200 gr pompoen vruchtvlees (ong de de helft van een kleine butternut pompoen)
- 3 tl pumpkin spice (kan je oa kopen in de @albertheijnbelgie of op internet vind je ook recepten om dit zelf te maken)
- 200 gr soja kwark (kan je oa kopen in de @albertheijnbelgie )
- 50 gr bloemsuiker
- 50 gr speculooskoekjes
➡️ Bereiding
- Snij de pompoen in 2, laat garen in de oven, haal het vruchtvlees eruit en zet aan de kant
- Maak geconcentreerde vanillepudding met de vanillepudding mix, 50 gr suiker en 250 ml melk.
- Mix de pudding met de pompoen en de pumpkin spice en zet aan de kant
- Klop de vegan kwark op met de bloemsuiker en zet aan de kant
- Mix de speculooskoekjes en zet aan de kant
- Maak laagjes in glaasjes met de pompoen pudding, de vegan kwark en de speculoos
- Laat een uurtje in de koelkast opstijven
- Strooi er nog wat pumpkin spices op