Ik kon het niet beter verwoorden dan Zanger Raymond, maar dit recept brengt je in de hemel bij het genot van de pudding!
Na wat trial and error ben ik tot deze verhouding van de ingrediënten gekomen. Wil je de pudding vaster? gebruik dan meer maïszetmeel.
Voor 4 porties:
🥦 Ingrediënten:
- 500 ml ongezoete amandelmelk
- 2 el maïszetmeel
- 100 gr suiker
- 2 el cacaopoeder
- 50 gr pure chocolade
- bresiliennenootjes (optioneel)
🥦 Bereiding:
- Los de maïszetmeel op in de helft van de amandelmelk
- Doe de rest van de amandelmelk samen met de suiker & de cacaopoeder in een kookpan. Breng aan de kook
- Zet het vuur af van zodra het kookt en voeg dan al roerend de chocolade toe. Blijf roeren todat de chocolade goed gesmolten is
- Voeg de opgeloste maïszetmeel toe en breng terug aan de kook
- Laat afkoelen in de koelkast
- Serveer eventueel met bresiliennenootjes
- SMAKELIJK
Dit recept gemaakt? Deel het op instagram en laat het mij weten