The world needs more Wantjes and less Zeugefeesten.
Dit recept komt uit ‘Easy Vegan’ van Living the Green Life met wat eigen aanpassingen.
Voor ong 6 van deze Tacoots (voor 2 à 3 personen):
🥦 Ingrediënten:
- 1 kleine bloemkool
- 1 bos wortelen
- Scheutje olijfolie
- Ras el hanout (kruid te koop in de supermarkten, maar je kan ook kaneel gebruiken)
- 1 ajuin
- 1 teentje look
- ong 10 champignons
- 100 ml groentenbouillon (die van @Knorr heeft het vegan label, dan ben je zeker)
- 400 gr witte bonen (1 blik)
- Taco’s
🥦 Bereiding:
- Schil de wortelen en kuis de bloemkool. Snijd in stukjes en meng er een scheutje olfijolie en wat Ras el hanout onder. Laat garen in de oven.
- Pel de ajuin en pers de look. Stoof aan met wat olijfolie.
- Snijd de champignons in stukjes en laat mee bakken.
- Voeg de bonen en de groentenbouillon toe.
- Roer af en toe en laat op het vuur staan tot je het mengsel tot een puree kan stampen.
- Kruid eventueel bij met wat peper naar smaak (door de bouillon is zout toevoegen niet meer nodig).
- Warm de taco’s en vul met de bonenpuree en de geroosterde groenten.
Dit recept gemaakt? Deel het op instagram en laat het mij weten