Voor ong 50 stukjes gnocchi:
(Je kan de gnocchi ook invriezen)
🌱 Ingrediënten
- 450 gr bloemige aardappelen
- 300 gr frode bieten
- 300 gr + extra bloem
- 1 tl zout
➡️ Bereiding
- Schil de aardappelen en de rode beiten en kook gaar (ong 15 min)
- Mix de rode bieten en pureer de aardappelen
- Meng samen met de bloem en het zout
- Kneed tot een grote bal deeg, gebruik nog wat extra bloem als het deeg te kleverig is
- Vorm 4 aparte balletjes, rol elke bal uit tot een worstje van ong 2 à 3 cm diameter en snij in stukjes van ong 3 cm lang
- Kook de gnocchi gaar in ong 4 minuten (de stukjes zullen bovendrijven als ze gaar zijn)
- Ik eet de gnocchi in de video met een wok van ui, look, courgette, champignons, pijnboompitjes, nog wat rode biet en de vegan feta kaas van @nurish