• volg me op instagram
Folle-au-vegan

Video recepten

  • HOME
  • INSTAGRAM
  • RECEPTEN
    • ZOEK IN RECEPTEN
    • ALLES
    • HOOFDGERECHT
    • ONTBIJT & BRUNCH
    • DESSERT
    • APERO
    • ANDERE
    • LUNCH
    • BBQ
  • ZOEK IN RECEPTEN
  • WAAROM VEGAN

Pasta stroganoff

Voor 4 porties:


🌱 Ingrediënten

  • 2 rode uien
  • 300 gr paddenstoelen (ik gebruik een mix van oesterzwammen, beukenzwammen en kastanjechampignons)
  • 3 teentjes look
  • Snuifje tijm, paprikapoeder, peper en zout
  • Een goeie scheut witte wijn
  • 200 ml groentenbouillon
  • 1 grote el misopasta
  • 4 el maïszetmeel
  • 400 ml kokosmelk (1 blik)
  • 1 el edelgistvlokken
  • 1 tl mosterd
  • Handvol verse platte peterselie
  • Pasta voor 4 personen

➡️ Bereiding

  • Snij de ui en de champignons fijn en bak ong 5 minuutjes samen in een scheutje olijfolie
  • Pers de look en voeg toe
  • Vodg de kruiden toe: tijm, paprikapoeder, peper en zout
  • Voeg de witte wijn toe en laat nog even op het vuur
  • Voeg de misopasta toe, samen met de groentenbouillon toe en het maïszetmeel
  • Roer goed en voeg dan de kokosmelk, edelgistvlokken en de mosterd toe en laat de saus indikken
  • Kook de pasta beetgaar en roer onder de saus
  • Nog wat verse peterselie en peper op het bord
  • SMAKELIJK!

Bericht navigatie

Tofu tikka masala
Falafel
  • Elara by LyraThemes