Voor 2 personen:
🌱 Ingrediënten
- Scheutje olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 1 citroen (zeste + sap)
- 250 ml plantaardige room (ik gebruik de 14,5 % haverroom van @alpro)
- 200 gr diepvrieserwtjes
- Peper en zout
- Mespuntje saffraan
- Een aantal el maïszetmeel
- Pasta voor 2 personen
- Verse basilicum
➡️ Bereiding
- Snij de ui fijn, pers de look en bak in een scheutje olijfolie
- Voeg de citroenzeste, citroensap, vegan room toe en meng goed
- Voeg de diepvrieserwtjes toe en kruid af met peper en zout
- Voeg de saffraan toe en laat de saus even pruttelen
- Kook de pasta beetgaar en voeg toe
- Voeg beetje bij beetje wat maïszetmeel toe om de saus wat in te dikken
- Nog wat verse basilicum erbij en klaar!
- SMAKELIJK!