• volg me op instagram
Folle-au-vegan

Video recepten

  • HOME
  • INSTAGRAM
  • RECEPTEN
    • ZOEK IN RECEPTEN
    • ALLES
    • HOOFDGERECHT
    • ONTBIJT & BRUNCH
    • DESSERT
    • APERO
    • ANDERE
    • LUNCH
    • BBQ
  • ZOEK IN RECEPTEN
  • WAAROM VEGAN

Pasta met asperges & pesto van radijzen

Dit is mijn ABSOLUUT favoriet gerecht van het aspergeseizoen.
Het is gebaseerd op een recept van @evavzw , met wat andere verhoudingen.
Voor 2 personen:


🌱 Ingrediënten

  • ong 300 gr asperges
  • ong 15 radijzen + het loof
  • 8 el olijfolie
  • ong 30 pistachenoten, gepeld
  • Het sap van een halve citroen
  • 3 teentjes look
  • 250 gr pasta
  • Peper en zout

➡️ Bereiding

  • Spoel de radijzen en snij het loof van de radijzen
  • Mix het loof met de pistachenoten, citroensap, olijfolie, 1 teentje look en peper en zout naar smaak
  • Snij de asperges schuin overlangs in 3 à 4 delen en bak een 5 tal minuutjes aan in een scheutje olijfolie
  • Snij de radijzen in 4 en voeg toe, samen met de rest van de geperste look. Laat nog 5 minuutjes meebakken.
  • Laat eventueel wat langer bakken tot de asperges en de radijzen gaar zijn.
  • Kook de pasta gaar, schep de pesto erbij en voeg de gebakken asperges en radijzen toe
  • SMAKELIJK

Bericht navigatie

Cake met rood fruit
Bloemkoolwings met teriyaki saus
  • Elara by LyraThemes