Simpel, vegan en lekker.
Edamame zijn sojaboontje, te vinden in de diepvries in de supermarkt.
In deze video gebruik ik de asian spiced tofublokjes van @sofine
Voor 2 grote borden:
🌱 Ingrediënten
- 2 tenen look
- 250 gr champingons
- 180 gr tofublokjes
- 250 gr edamame sojabonen ongepeld
- 2 el sojasuas
- 2 el zoetzure saus
- Snuifje peper, kurkuma, gember
- 400 gr ramen
➡️ Bereiding
- Pel de edamame bonen
- Snij de champignons in stukjes
- Pers de look en bak samen met de champignons aan in een scheutje olijfolie
- Bak de tofublokjes aan in een apart pannetje en voeg toe
- Voeg de edamame toe
- Voeg de sojasuas en de zoetzure saus toe
- Kruid af naar smaak met peper, kurkuma en gember
- Voeg de noedels toe en laat nog even meebakken
- SMAKELIJK!