Voor ong 10 á 15 churros
🌱 Ingrediënten
- 60 ml zonnebloemolie
- 250 ml water
- 200 gr + 3 el suiker
- 250 gr bloem
- 1 el kaneel
- 100 gr pure chocolade
- 100 ml kokosmelk
➡️ Bereiding
- Neem een kom en meng de 200 gr suiker met de kaneel en zet aan de kant
- Neem een kookpannetje en voeg de zonnebloemolie samen met het water en 3 el suiker toe. Breng aan de kook.
- Van zodra het kookt, haal de pan van het vuur en meng er de bloem door tot je een bal deeg krijgt
- Vul een spuitzak met het deeg en vorm churros
- Frituur de churros op 190°C tot ze goudbruin zijn
- Rol de gefrituurde churros in het suikermengsel
- Neem een kookpannetje en laat de kokosmelk warmen, voeg de chocolade toe en laat al roerend smelten
- Dip de churros in de chocoladesaus
- SMAKELIJK!