Voor 2 personen:
🌱 Ingrediënten
- 1 ajuin
- 1 stengel citroengras
- 2 tl gember
- 1 tl kurkuma
- Snuifje peper en zout
- 200 ml kokosmelk
- 200 ml water
- 1 rode paprika
- 100 gr fijne sperzieboontjes
- 250 gr oesterzwammen
- 200 gr noedels
➡️ Bereiding
- Snij de ajuin fijn en stoof aan in een scheutje olijfolie
- Voeg de gember en kurkama toe, kruid af met peper en zout
- Snij het citroengras fijn en voeg toe (eventueel kan je de stengel ook pletten en acheraf er terug uithalen want dit kan nogal taai zijn)
- Voeg de kokosmelk toe
- Snij de paprika, boontjes en oesterzwammen fijn en voeg toe
- Laat 20 à 30 minuutjes op een laag vuurtje sudderen tot de groentjes beetgaar zijn
- Gaar de noedels en voeg toe
- SMAKELIJK