• volg me op instagram
Folle-au-vegan

Video recepten

  • HOME
  • INSTAGRAM
  • RECEPTEN
    • ZOEK IN RECEPTEN
    • ALLES
    • HOOFDGERECHT
    • ONTBIJT & BRUNCH
    • DESSERT
    • APERO
    • ANDERE
    • LUNCH
    • BBQ
  • ZOEK IN RECEPTEN
  • WAAROM VEGAN

Paté

Gebaseerd op het recept van @lennaomrani maar dan met misopasta voor extra umami en smeuïgheid 🤤


🌱 Ingrediënten

  • 70 gr cashewnoten
  • Scheutje olijfolie
  • 1 rode ui
  • 2 teentje look
  • 400 gr champignons (ik gebruik 150 gr shiitake en 250 gr gewone parijse champignons)
  • Een paar takjes tijm
  • 1 blik rode bonen (265 gr uitgelekt)
  • 45 gr walnoten
  • 2 el misopasta
  • 2 el kappertjes
  • Snuifje peper en zout

➡️ Bereiding

  • Breng water aan de kook, zet van het vuur en laat de cashewnoten een halfuurtje weken
  • Snij de ui fijn, pers de look en snij de champignons fijn
  • Laat de ui, look en champignons bakken in een scheutje olijfolie
  • Kruid met de tijm en peper
  • Mix de gare champignons met de rode bonen, walnoten, geweekte cashewnoten, misopasta, kappertjes
  • Kruid nog evenuteel af met wat peper en voorzichtig met zout (de misopasta is al zout)
  • SMAKELIJK!

Bericht navigatie

Thaise waterzooi
Dumplings
  • Elara by LyraThemes