Gebaseerd op het recept van @lennaomrani maar dan met misopasta voor extra umami en smeuïgheid 🤤
🌱 Ingrediënten
- 70 gr cashewnoten
- Scheutje olijfolie
- 1 rode ui
- 2 teentje look
- 400 gr champignons (ik gebruik 150 gr shiitake en 250 gr gewone parijse champignons)
- Een paar takjes tijm
- 1 blik rode bonen (265 gr uitgelekt)
- 45 gr walnoten
- 2 el misopasta
- 2 el kappertjes
- Snuifje peper en zout
➡️ Bereiding
- Breng water aan de kook, zet van het vuur en laat de cashewnoten een halfuurtje weken
- Snij de ui fijn, pers de look en snij de champignons fijn
- Laat de ui, look en champignons bakken in een scheutje olijfolie
- Kruid met de tijm en peper
- Mix de gare champignons met de rode bonen, walnoten, geweekte cashewnoten, misopasta, kappertjes
- Kruid nog evenuteel af met wat peper en voorzichtig met zout (de misopasta is al zout)
- SMAKELIJK!