Als ik denk aan corn on the cob dan denk ik aan een heerlijke BBQ in de (late) zomer.
Deze marinade voor de maïs kolven is om je vingers af te lekken. Wat ik ook doe in de video gedurende de volle 10 seconden.
🥦 Ingrediënten:
- 2 suikermaïskolven
- 2 el bruine suiker
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl oregano
- Snuifje zout en cayennepeper
- 2 el agave
- 2 el olijfolie
- 2 el witte wijn azijn
🥦 Bereiding:
- Kook de maïskolven bijna beetgaar of koop voorgekookte in de winkel
- Meng de andere ingrediënten in een kommetje
- Snij de maïs in overlangs in 4
- Wrijf de kolven in met de marinade
- Leg de maïskolven op de BBQ
- Terwijl de maïs op de BBQ ligt, kan je ze nog verder insmeren met de marinade
- SMAKELIJK!
Dit recept gemaakt? Deel het op instagram en laat het mij weten