Simpel, vegan, lekker en gezond! In deze video gebruik ik de vegan parmezaanse kaas van gondinio, te koop in de bioplanet. Maar je kan gelijk welke andere vegan kaas gebruiken, of zelf zonder kaas is het gerecht ook heel lekker!
Voor 2 personen:
🌱 Ingrediënten
- pasta voor 2 personen
- 2 rode uien
- 3 teentjes look
- 2 aubergines
- 4 tomaten
- 50 gr pijnboompitten
- Een paar verse basilicum blaadjes
- vegan room (ik gbruik sojaroom)
- optioneel: vegan kaas (in de video gebruik ik de vegan parmezaanse kaas gondinio, te koop in de bioplanet)
➡️ Bereiding
- Pel en snij de ajuinen. Stoof aan in een scheutje olijfolie
- Pel en pers de look. Voeg toe bij de ajuin
- Snij de aubergine en de tomaten in grove stukken en voeg toe
- Kook de pasta 1 min minder dan op de verpakking staat
- Bak terwijl de pijnbopmpitten in een droge pan
- Voeg de pasta toe aan de saus
- Voeg wat vegan room toe naar believen
- Kruid af met peper en zout
- Strooi er de geroorsterde pijnboompitten over en de verse basilicum
- Optioneel: strooi er nog wat vegan parmezaanse kaas over
- SMAKELIJK
Dit recept gemaakt? Deel het op instagram en laat het mij weten