🌱 Ingrediënten
- 300 gr bloem
- 50 gr vanillepudding poeder (1 zakje van Imperial)
- 175 gr suiker
- 1,5 el bakpoeder
- Snuifje zout
- 300 ml plantaardige melk (ik gebruik in deze video de halfvolle this is not milk van @alpro)
- 160 ml zonnebloemolie
- 1 tl vanille-extract
- Sap van 1 limoen
- 3 el cacaopoeder
- 5 el plantaardige chocolade drink (ik gebruik de almond chocolate drink van @alpro)
➡️ Bereiding
- Meng de bloem, vanillepudding poeder, suiker, bakpoeder, zout in een kom
- Voeg de plantaardige melk toe, samen met de zonnebloemolie, vanille extract en het limoensap
- Meng alles goed en doe de helft van het deeg in een andere kom
- Voeg in 1 van de kommen het cacaopoeder en de plantaardige chocolade drink toe
- Vet een bakvorm in of gebruik bakpapier
- Neem twee lepels en wissel af met het vanille en het cocolade deeg zoals in de video
- Je kan eventueel nog eens met een stokje erdoor gaan om een extra swirl te creëren. Gebruik hiervoor vb een brochette stokje.
- Laat ong 50 min bakken in een oven van 180°C of prik met een mes in de cake tot het mes droog eruit komt
- SMAKELIJK