• volg me op instagram
Folle-au-vegan

Video recepten

  • HOME
  • INSTAGRAM
  • RECEPTEN
    • ZOEK IN RECEPTEN
    • ALLES
    • HOOFDGERECHT
    • ONTBIJT & BRUNCH
    • DESSERT
    • APERO
    • ANDERE
    • LUNCH
    • BBQ
  • ZOEK IN RECEPTEN
  • WAAROM VEGAN

Marmercake


🌱 Ingrediënten

  • 300 gr bloem
  • 50 gr vanillepudding poeder (1 zakje van Imperial)
  • 175 gr suiker
  • 1,5 el bakpoeder
  • Snuifje zout
  • 300 ml plantaardige melk (ik gebruik in deze video de halfvolle this is not milk van @alpro)
  • 160 ml zonnebloemolie
  • 1 tl vanille-extract
  • Sap van 1 limoen
  • 3 el cacaopoeder
  • 5 el plantaardige chocolade drink (ik gebruik de almond chocolate drink van @alpro)

➡️ Bereiding

  • Meng de bloem, vanillepudding poeder, suiker, bakpoeder, zout in een kom
  • Voeg de plantaardige melk toe, samen met de zonnebloemolie, vanille extract en het limoensap
  • Meng alles goed en doe de helft van het deeg in een andere kom
  • Voeg in 1 van de kommen het cacaopoeder en de plantaardige chocolade drink toe
  • Vet een bakvorm in of gebruik bakpapier
  • Neem twee lepels en wissel af met het vanille en het cocolade deeg zoals in de video
  • Je kan eventueel nog eens met een stokje erdoor gaan om een extra swirl te creëren. Gebruik hiervoor vb een brochette stokje.
  • Laat ong 50 min bakken in een oven van 180°C of prik met een mes in de cake tot het mes droog eruit komt
  • SMAKELIJK

Bericht navigatie

Erwtendip met groene curry
Thumbprint koekjes
  • Elara by LyraThemes